Ed Kershen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Geodeta (gościnnie)
5.5 2009 Geodeta (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Geodeta (gościnnie)
7.5 1995 Geodeta (gościnnie)
5.7 1986 Geodeta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ed Kershen filmy Ed Kershen najlepsze filmy Ed Kershen zdjęcia Ed Kershen galeria Ed Kershen biografia Ed Kershen nominacje Ed Kershen nagrody i wyróżnienia Ed Kershen filmografia Ed Kershen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.