Ed Gilbert
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.2 1996 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.6
Laboratorium Dextera
Dexter's Laboratory
1996 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.6 1995 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.1 1994 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
8.3
SWAT Kats: Radykalny szwadron
Swat Kats: The Radical Squadron
1993 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
8.5
Piraci Mrocznych Wód
Pirates of Darkwater
1991 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
6.6 1991 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
8.6 1991 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
6.4
Piotruś Pan i Piraci
Peter Pan and the Pirates
1990 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.4
Don Kojote i Sancho Panda
Adventures of Don Coyote and Sancho Panda, The
1990 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.5 1987 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
6.1 1986 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.5 1985 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
9.0 1985 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
8.2 1985 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.8
Transformery
Transformers
1984 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.6 1981 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
10.0 1977 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.5 1977 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
10.0 1976 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
6.1 1975 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.0 1973 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
8.5 1973 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
8.3
Johnny poszedł na wojnę
Johnny Got His Gun
1971 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
10.0 1971 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
8.2 1968 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.2 1967 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
6.6 1966 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
8.2 1965 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
10.0 1963 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
10.0 1962 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
8.5 1962 Bob Packwood (głos) (gościnnie)
7.0 1961 Bob Packwood (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ed Gilbert filmy Ed Gilbert najlepsze filmy Ed Gilbert zdjęcia Ed Gilbert galeria Ed Gilbert biografia Ed Gilbert nominacje Ed Gilbert nagrody i wyróżnienia Ed Gilbert filmografia Ed Gilbert aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.