Ed Begley Jr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.2 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
4.4
Apartament
Penthouse, The
2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.3 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.3 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
4.0 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.7 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Melanż z muchą
Party Down
2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Rozwodnik Gary
Gary Unmarried
2008 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0
Głupek o poranku
Free Radio
2008 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.1
Obcy krewni
Relative Strangers
2006 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.0 2006 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Szpital "Królestwo"
Kingdom Hospital
2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9 2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.5 2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9 2003 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 2002 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3 2002 Scott O'Shay (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Hiram Gunderson
7.6 2001 Dr Bailey (gościnnie)
6.4
Medal dla miss
Best in Show
2000 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 2000 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8 2000 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8 1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Pistolet
Gun
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8 1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Nocna zmiana
Late Shift, The
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.2 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6
Inteligent w armii
Renaissance Man
1994 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1994 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6 1990 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Przypadkowy turysta
Accidental Tourist, The
1988 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.5 1985 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.8 1985 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Oto Spinal Tap
This Is Spinal Tap
1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1
Nowy Scooby i Scrappy Doo
New Scooby and Scrappy-Doo Show, The
1983 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.3 1982 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6 1982 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1 1982 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1979 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Scooby i Scrappy-Doo
Scooby-Doo and Scrappy-Doo
1979 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.3
Idąc na południe
Goin' South
1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9 1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0
Niedosyt
Stay Hungry
1976 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1 1976 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5 1975 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.1 1975 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1973 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1973 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1973 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1973 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1972 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9 1972 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8 1972 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1970 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.7 1969 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.0 1969 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1968 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9 1968 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7 1968 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1967 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9 1967 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1960 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.7 1954 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ed Begley Jr. filmy Ed Begley Jr. najlepsze filmy Ed Begley Jr. zdjęcia Ed Begley Jr. galeria Ed Begley Jr. biografia Ed Begley Jr. nominacje Ed Begley Jr. nagrody i wyróżnienia Ed Begley Jr. filmografia Ed Begley Jr. aktor Ed Begley Jr. reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.