Eckhard Heise
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Konstantin Rohde (gościnnie)
6.5 1992 Horst Buchwald
4.0 1979
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Lutter / Hans Machnow (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eckhard Heise filmy Eckhard Heise najlepsze filmy Eckhard Heise zdjęcia Eckhard Heise galeria Eckhard Heise biografia Eckhard Heise nominacje Eckhard Heise nagrody i wyróżnienia Eckhard Heise filmografia Eckhard Heise aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.