Eamon Geoghegan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Patrick Walsh (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Szynkarz (gościnnie)
8.0
1900: Człowiek legenda
Leggenda del pianista sull'oceano, La
1998 Sierżant
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Mike Weatherby/ Barman (gościnnie)
9.6 1996 Dave (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eamon Geoghegan filmy Eamon Geoghegan najlepsze filmy Eamon Geoghegan zdjęcia Eamon Geoghegan galeria Eamon Geoghegan biografia Eamon Geoghegan nominacje Eamon Geoghegan nagrody i wyróżnienia Eamon Geoghegan filmografia Eamon Geoghegan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.