Dylan Neal
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.2 2010 Ray Sacks (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Ray Sacks (gościnnie)
7.1 2008 William Paddington (gościnnie)
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 Ray Sacks (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Ray Sacks (gościnnie)
7.9
Domowy front
War at Home, The
2005 Ray Sacks (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ppłk Ben Fordham (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Ray Sacks (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Ray Sacks (gościnnie)
8.5 2003 Ray Sacks (gościnnie)
6.2
Agent w spódnicy
She Spies
2002 Ray Sacks (gościnnie)
7.3 2002 Patrick Hale (gościnnie)
7.2 2001 Ray Sacks (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pan Culver (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Ray Sacks (gościnnie)
6.0
Zatoka Marlina
Hyperion Bay
1998 Ray Sacks (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Ray Sacks (gościnnie)
7.9
Biuro
Working
1997 Ray Sacks (gościnnie)
8.8 1997 Ray Sacks (gościnnie)
6.3
Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show
1997 Ray Sacks (gościnnie)
10.0 1996 Ray Sacks (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Ray Sacks (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Ray Sacks (gościnnie)
7.0 1995 Ray Sacks (gościnnie)
2.5 1993 Ray Sacks (gościnnie)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 Ray Sacks (gościnnie)
7.3
Żar tropików
Sweating Bullets
1991 Ray Sacks (gościnnie)
7.8 1990 Ray Sacks (gościnnie)
6.4
Wojna światów
War of the Worlds
1988 Ray Sacks (gościnnie)
7.6
Moje drugie ja
My Secret Identity
1988 Ray Sacks (gościnnie)
7.7
Kapitan Power i żołnierze przyszłości
Captain Power and the Soldiers of the Future
1987 Ray Sacks (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dylan Neal filmy Dylan Neal najlepsze filmy Dylan Neal zdjęcia Dylan Neal galeria Dylan Neal biografia Dylan Neal nominacje Dylan Neal nagrody i wyróżnienia Dylan Neal filmografia Dylan Neal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.