Dylan Minnette
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ryan Perdew (gościnnie)
6.1
Pozwól mi wejść
Let Me In
2010 Ryan Perdew (gościnnie)
7.2 2009 Ryan Perdew (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Noah Marber (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Frankie O'Keefe (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Ryan Perdew (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Ryan Perdew (gościnnie)
9.0 2006 Ryan Perdew (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Młody Michael Scofield (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Danny Carter (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Pierce Wilkins (gościnnie)
7.5 2005 Ryan Perdew (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Ryan Perdew (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 David Shephard (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Mały Charlie (gościnnie)
0.0

0 Ryan Perdew (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dylan Minnette filmy Dylan Minnette najlepsze filmy Dylan Minnette zdjęcia Dylan Minnette galeria Dylan Minnette biografia Dylan Minnette nominacje Dylan Minnette nagrody i wyróżnienia Dylan Minnette filmografia Dylan Minnette aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.