Dustin Clare
Data urodzenia: 1982-01-02
Miejsce urodzenia: Australia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Gannicus
0.0 2012 Gannicus
8.0
Spartakus: Zemsta
Spartacus: Vengeance
2012 Gannicus
0.0 2011 Gannicus
8.1
Spartakus: Bogowie areny
Spartacus: Gods of the Arena
2011 Gannicus
0.0 2010 Gannicus
0.0 2010 Gannicus
5.0 2009 Gannicus
8.1
Porachunki
Underbelly
2008 Gannicus
7.4
Satysfakcja
Satisfaction
2007 Gannicus
7.0 2005 Gannicus
7.6
Córki McLeoda
McLeod's Daughters
2001 Gannicus
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Gannicus

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dustin Clare filmy Dustin Clare najlepsze filmy Dustin Clare zdjęcia Dustin Clare galeria Dustin Clare biografia Dustin Clare nominacje Dustin Clare nagrody i wyróżnienia Dustin Clare filmografia Dustin Clare aktor Dustin Clare scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.