Duncan Duff
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2011 Prezenter wiadomości (gościnnie)
7.0 2010 Prezenter wiadomości (gościnnie)
7.7
Na językach
Lip Service
2010 Prezenter wiadomości (gościnnie)
9.0
Tajemnice starożytnego Rzymu
Roman Mysteries, The
2007 Prezenter wiadomości (gościnnie)
7.9
Dynastia Tudorów
The Tudors
2007 Gubernator Boulogne (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Prezenter wiadomości (gościnnie)
0.0 2004 Prezenter wiadomości (gościnnie)
5.5 2003 Prezenter wiadomości (gościnnie)
0.0 2002 Prezenter wiadomości (gościnnie)
0.0 2000 Prezenter wiadomości (gościnnie)
0.0 1995 Prezenter wiadomości (gościnnie)
0.0 1989 Prezenter wiadomości (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Prezenter wiadomości (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Duncan Duff filmy Duncan Duff najlepsze filmy Duncan Duff zdjęcia Duncan Duff galeria Duncan Duff biografia Duncan Duff nominacje Duncan Duff nagrody i wyróżnienia Duncan Duff filmografia Duncan Duff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.