Duke Valenti
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Corky DiGioia (gościnnie)
5.0 2010 Corky DiGioia (gościnnie)
7.8 2005 Corky DiGioia (gościnnie)
5.2
W cieniu śmierci
In the Shadows
2001 Corky DiGioia (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Corky DiGioia (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Corky DiGioia (gościnnie)
7.6 1998 Corky DiGioia (gościnnie)
7.1 1989 Corky DiGioia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Duke Valenti filmy Duke Valenti najlepsze filmy Duke Valenti zdjęcia Duke Valenti galeria Duke Valenti biografia Duke Valenti nominacje Duke Valenti nagrody i wyróżnienia Duke Valenti filmografia Duke Valenti aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.