Drewe Henley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Joe Ehrlich (gościnnie)
7.7
Szał
Frenzy
1972 Epizod(niewymieniony w czołówce)
0.0 1972 Herrick (gościnnie)
6.8
UFO
1970 Kapitan Steve Maddox (gościnnie)
0.0 1969 Dr David Owen
7.9
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
1969 Tony (gościnnie)
0.0 1967 Robin
0.0 1967 Eggar Linton
7.5
Oto jest głowa zdrajcy
Man for All Seasons, A
1966 (niewymieniony w czołówce)
8.6 1962 Steve Ritchie (1968) / Walker (1969) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Pan Młody (1967) (gościnnie)
7.6 1955 Bas

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Drewe Henley filmy Drewe Henley najlepsze filmy Drewe Henley zdjęcia Drewe Henley galeria Drewe Henley biografia Drewe Henley nominacje Drewe Henley nagrody i wyróżnienia Drewe Henley filmografia Drewe Henley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.