Douglas Spain
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Latynoski kolega (gościnnie)
0.0 2011 Latynoski kolega (gościnnie)
0.0 2010 Latynoski kolega (gościnnie)
0.0 2010 Latynoski kolega (gościnnie)
3.2 2009 Latynoski kolega (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Hector Romerez (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Latynoski kolega (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Latynoski kolega (gościnnie)
7.3 2002 Raul Arias (2004) (gościnnie)
6.9
Niebo czy ziemia
Delivering Milo
2001 Latynoski kolega (gościnnie)
8.7
Kompania braci
Band of Brothers
2001 Szeregowiec Antonio Garcia
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Latynoski kolega (gościnnie)
6.8 1998 Latynoski kolega (gościnnie)
6.9 1998 Latynoski kolega (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Latynoski kolega (gościnnie)
7.4 1997 Latynoski kolega (gościnnie)
6.6 1997 Latynoski kolega (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Latynoski kolega (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Latynoski kolega (gościnnie)
7.6 1995 Latynoski kolega (gościnnie)
7.0 1995 Latynoski kolega (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Douglas Spain filmy Douglas Spain najlepsze filmy Douglas Spain zdjęcia Douglas Spain galeria Douglas Spain biografia Douglas Spain nominacje Douglas Spain nagrody i wyróżnienia Douglas Spain filmografia Douglas Spain aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.