Douglas Sheldon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1981 Arthur Parker (1981)
0.0 1966 Vernon Wills (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Kirksen (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Brad (1968) (gościnnie)
4.7 1955 PC Andrews (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Douglas Sheldon filmy Douglas Sheldon najlepsze filmy Douglas Sheldon zdjęcia Douglas Sheldon galeria Douglas Sheldon biografia Douglas Sheldon nominacje Douglas Sheldon nagrody i wyróżnienia Douglas Sheldon filmografia Douglas Sheldon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.