Douglas Hedge
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 2000 Wielebny Smedley
10.0 2000 Ken Cameron
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Kevin (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Dr Edgar Travers (gościnnie)
8.0 1990 Pan Leveredge
10.0 1989 Jason / Max Hedley (gościnnie)
8.0 1981 Des Byant (gościnnie)
10.0 1969 Haddy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Douglas Hedge filmy Douglas Hedge najlepsze filmy Douglas Hedge zdjęcia Douglas Hedge galeria Douglas Hedge biografia Douglas Hedge nominacje Douglas Hedge nagrody i wyróżnienia Douglas Hedge filmografia Douglas Hedge aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.