Douglas Chapman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.3 2010 Agent (gościnnie)
7.2 2009 Agent (gościnnie)
7.8 2008 Agent (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Agent (gościnnie)
7.2 2001 Deputowany (gościnnie)
6.8 1996 Agent (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Douglas Chapman filmy Douglas Chapman najlepsze filmy Douglas Chapman zdjęcia Douglas Chapman galeria Douglas Chapman biografia Douglas Chapman nominacje Douglas Chapman nagrody i wyróżnienia Douglas Chapman filmografia Douglas Chapman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.