Doug Yasuda
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2009 Reporter (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Daichi Yoshida (gościnnie)
7.8 2008 Reporter (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Reporter (gościnnie)
7.3 1990 Reporter (gościnnie)
7.5
Nic nie widziałem, nic nie słyszałem
See No Evil, Hear No Evil
1989 Reporter (gościnnie)
6.4 1985 Reporter (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Reporter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Doug Yasuda filmy Doug Yasuda najlepsze filmy Doug Yasuda zdjęcia Doug Yasuda galeria Doug Yasuda biografia Doug Yasuda nominacje Doug Yasuda nagrody i wyróżnienia Doug Yasuda filmografia Doug Yasuda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.