Dotan Baer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Drużyna SWAT (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Drużyna SWAT (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Drużyna SWAT (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Nieżywy Marine (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Drużyna SWAT (gościnnie)
7.5 2005 Drużyna SWAT (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Drużyna SWAT (gościnnie)
7.3 2002 Drużyna SWAT (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dotan Baer filmy Dotan Baer najlepsze filmy Dotan Baer zdjęcia Dotan Baer galeria Dotan Baer biografia Dotan Baer nominacje Dotan Baer nagrody i wyróżnienia Dotan Baer filmografia Dotan Baer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.