Dorothea Parton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 1994 Pani Paradies
5.0 1994 Pani Steiner (gościnnie)
0.0 1992 Lena
0.0 1985
7.0 1978 Komisarz Jascha (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dorothea Parton filmy Dorothea Parton najlepsze filmy Dorothea Parton zdjęcia Dorothea Parton galeria Dorothea Parton biografia Dorothea Parton nominacje Dorothea Parton nagrody i wyróżnienia Dorothea Parton filmografia Dorothea Parton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.