Dorota Piasecka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Mama Pamelci (gościnnie)
5.8 2011 Mama Pamelci (gościnnie)
6.8 2011 Mama Pamelci (gościnnie)
2.3 2011 Mama Pamelci (gościnnie)
4.2 2010 Mama Pamelci (gościnnie)
7.4 2009 Mama Pamelci (gościnnie)
0.0 2009 Mama Pamelci (gościnnie)
4.3 2009 Mama Pamelci (gościnnie)
5.2 2009 Mama Pamelci (gościnnie)
7.2 2008 Mama Pamelci (gościnnie)
5.4 2007 Mama Pamelci (gościnnie)
4.8 2006 Mama Pamelci (gościnnie)
5.7 2006 Mama Pamelci (gościnnie)
5.0 2005 Mama Pamelci (gościnnie)
4.6 2005 Mama Pamelci (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Mama Pamelci (gościnnie)
5.9 2003 Mama Pamelci (gościnnie)
5.8 2003 Mama Pamelci (gościnnie)
5.3 2002 Mama Pamelci (gościnnie)
7.7
Boże skrawki
Edges of the Lord
2001 Mama Pamelci (gościnnie)
6.7 1999 Mama Pamelci (gościnnie)
6.3 1987 Mama Pamelci (gościnnie)
5.9 0 Mama Pamelci (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dorota Piasecka filmy Dorota Piasecka najlepsze filmy Dorota Piasecka zdjęcia Dorota Piasecka galeria Dorota Piasecka biografia Dorota Piasecka nominacje Dorota Piasecka nagrody i wyróżnienia Dorota Piasecka filmografia Dorota Piasecka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.