Dorota Furtak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Katie (polski dubbing)
7.9
Totalna Porażka w Trasie
Total Drama World Tour
2010 Heather (polski dubbing)
7.1
Plan Totalnej Porażki
Total Drama Action
2009 Heather (polski dubbing)
7.8 2009 (polski dubbing)
7.7
Najnowsze wydanie
Latest Buzz, The
2008 Sherrie Overwood (polski dubbing)
7.4
Wyspa Totalnej Porażki
Total Drama Island
2007 Heather (polski dubbing)
3.9
Skunks Fu
Skunk Fu!
2007 Żuraw (polski dubbing)
5.9 2007 Sugar Che (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dorota Furtak filmy Dorota Furtak najlepsze filmy Dorota Furtak zdjęcia Dorota Furtak galeria Dorota Furtak biografia Dorota Furtak nominacje Dorota Furtak nagrody i wyróżnienia Dorota Furtak filmografia Dorota Furtak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.