Dorota Dobrowolska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 1997 Jadzia, żona "Potejta"
7.3 1989 Sowietnikowa w scenie "Balu u Senatora"
6.5 1988
7.6 1988 Panna Zosia, sekretarka w gdańskiej dyrekcji PKP (gościnnie)
7.1 1986 Dziewczyna poznana w pociągu
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Akwarianna (polski dubbing)
6.4 1984 Mama Tomka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dorota Dobrowolska filmy Dorota Dobrowolska najlepsze filmy Dorota Dobrowolska zdjęcia Dorota Dobrowolska galeria Dorota Dobrowolska biografia Dorota Dobrowolska nominacje Dorota Dobrowolska nagrody i wyróżnienia Dorota Dobrowolska filmografia Dorota Dobrowolska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.