Doris Chillcott
Data urodzenia: 1930-12-29
Miejsce urodzenia: 2006-11-19
Stan cywilny: Vancouver, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Matka Jasona (gościnnie)
7.0 1998 Matka Jasona (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Matka Jasona (gościnnie)
6.8 1996 Matka Jasona (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Matka Jasona (gościnnie)
7.0 1994 Matka Jasona (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Doris Chillcott filmy Doris Chillcott najlepsze filmy Doris Chillcott zdjęcia Doris Chillcott galeria Doris Chillcott biografia Doris Chillcott nominacje Doris Chillcott nagrody i wyróżnienia Doris Chillcott filmografia Doris Chillcott aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.