Doreen Mantle
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011
6.8
Kopignaty
Bonekickers
2008 Mary Cunley
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Pani Randall
7.0
Panie z Clatterford
Jam & Jerusalem
2006 Queenie
0.0 2005 Frances(gościnnie)
7.7
Doktor Martin
Doc Martin
2004 Marianne Walker (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Sylvia Wheeler (gościnnie)
7.2 1996 Pani Wilson
7.0 1993 Mary Eastman (gościnnie)
9.0 1992 Jean Thompson
7.2
Góry Księżycowe
Mountains of the Moon
1990 Pani Speke
7.9 1986 Vera (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Pani Duffin (gościnnie)
7.6 1984 Anne Culshaw (gościnnie)
7.3
Kochanica Francuza
French Lieutenant's Woman, The
1981 Kobieta w pociągu
7.1
Duma i uprzedzenie
Pride and Prejudice
1980 Pani Reynolds
7.0 1980 Pani Wheeler (gościnnie)
0.0 1976 Pani Catchpole(gościnnie)
7.5
Wszystkie zwierzęta duże i małe
All Creatures Great and Small
1974 Pani Seaton
7.6 1970 (gościnnie)
10.0 1965 Panna Barnwell (1973) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Doreen Mantle filmy Doreen Mantle najlepsze filmy Doreen Mantle zdjęcia Doreen Mantle galeria Doreen Mantle biografia Doreen Mantle nominacje Doreen Mantle nagrody i wyróżnienia Doreen Mantle filmografia Doreen Mantle aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.