Donnetta Lavinia Grays
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2010 Pielęgniarka (gościnnie)
6.5 2009 Pielęgniarka (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Pielęgniarka (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Pielęgniarka (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Donnetta Lavinia Grays filmy Donnetta Lavinia Grays najlepsze filmy Donnetta Lavinia Grays zdjęcia Donnetta Lavinia Grays galeria Donnetta Lavinia Grays biografia Donnetta Lavinia Grays nominacje Donnetta Lavinia Grays nagrody i wyróżnienia Donnetta Lavinia Grays filmografia Donnetta Lavinia Grays aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.