Donna Pieroni
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Duża sąsiadka (gościnnie)
7.8 2010 Duża sąsiadka (gościnnie)
0.0 2010 Duża sąsiadka (gościnnie)
7.0 2009 Duża sąsiadka (gościnnie)
7.5 2007 Duża sąsiadka (gościnnie)
8.3 2006 Duża sąsiadka (gościnnie)
5.0 2006 Duża sąsiadka (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Duża sąsiadka (gościnnie)
7.6
U nas w Filadelfii
It's Always Sunny in Philadelphia
2005 Duża sąsiadka (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Smutna kobieta (gościnnie)
7.5 2005 Duża sąsiadka (gościnnie)
7.2
Filip z przyszłości
Phil of the Future
2004 Duża sąsiadka (gościnnie)
7.3 2004 Kobieta z brodą (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Duża sąsiadka (gościnnie)
6.2
Agent w spódnicy
She Spies
2002 Duża sąsiadka (gościnnie)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Duża sąsiadka (gościnnie)
7.7 2001 Duża sąsiadka (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Duża sąsiadka (gościnnie)
10.0 1997 Duża sąsiadka (gościnnie)
7.0 1997 Duża sąsiadka (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Duża sąsiadka (gościnnie)
8.0 1995 Duża sąsiadka (gościnnie)
8.0
Edward Nożycoręki
Edward Scissorhands
1990 Duża sąsiadka (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Sandy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Donna Pieroni filmy Donna Pieroni najlepsze filmy Donna Pieroni zdjęcia Donna Pieroni galeria Donna Pieroni biografia Donna Pieroni nominacje Donna Pieroni nagrody i wyróżnienia Donna Pieroni filmografia Donna Pieroni aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.