Donna Bullock
Data urodzenia: 1955-12-11
Miejsce urodzenia: Dallas, Teksas, USA
Stan cywilny: mąż Sherman Howard (rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2005 Pamela Jenkins (gościnnie)
7.5 2002 Sherry Judd (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Karen Pepper (gościnnie)
7.2 2001 Pamela Jenkins (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Pamela Jenkins (gościnnie)
6.4 1997 Pamela Jenkins (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Pamela Jenkins (gościnnie)
7.0 1995 Pamela Jenkins (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Pamela Jenkins (gościnnie)
4.3 1993 Pamela Jenkins (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Pamela Jenkins (gościnnie)
6.8 1993 Pamela Jenkins (gościnnie)
6.7 1992 Pamela Jenkins (gościnnie)
7.5 1991 Pamela Jenkins (gościnnie)
9.5 1988 Pamela Jenkins (gościnnie)
6.3 1986 Pamela Jenkins (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Pamela Jenkins (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Pamela Jenkins (gościnnie)
5.7 1978 Pamela Jenkins (gościnnie)
7.7 1968 Pamela Jenkins (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Donna Bullock filmy Donna Bullock najlepsze filmy Donna Bullock zdjęcia Donna Bullock galeria Donna Bullock biografia Donna Bullock nominacje Donna Bullock nagrody i wyróżnienia Donna Bullock filmografia Donna Bullock aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.