Donald Trump
Data urodzenia: 1946-06-14
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1. Ivana Trump (09.04.1977 - 22.03.1992, rozwód), 3 dzieci: Donald Jr. (ur. 31.12.1977), Ivanka (ur. 30.10.1981) i Eric (ur. 1984); 2. Marla Maples (19.12.1993 - 08.06.1999, rozwód), córka Tiffany (ur. 13.10.1993);

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 (gościnnie) (on sam)
0.0 2011 (gościnnie) (on sam)
7.5
Ameryka: Historia USA
America: The Story of Us
2010 (gościnnie) (on sam)
10.0 2006 (gościnnie) (on sam)
7.5 2002 Mężczyzna na przyjęciu (gościnnie)
8.1
Zawód glina
Job, The
2001 (gościnnie) (on sam)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 (gościnnie) (on sam)
8.8 1997 (gościnnie) (on sam)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 (gościnnie) (on sam)
8.1 1996 (gościnnie) (on sam)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 (gościnnie) (on sam)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 (gościnnie) (on sam)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 (gościnnie) (on sam)
8.1
Tylko Manhattan
I'll Take Manhattan
1987 (gościnnie) (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Donald Trump filmy Donald Trump najlepsze filmy Donald Trump zdjęcia Donald Trump galeria Donald Trump biografia Donald Trump nominacje Donald Trump nagrody i wyróżnienia Donald Trump filmografia Donald Trump aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.