Donald Petrie
Data urodzenia: 1954-04-02
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.7
Miss Agent (2000)
Miss Congeniality
6.2
Mój przyjaciel Marsjanin (1999)
My Favorite Martian
7.9
Gracze (1997)
Players
7.4
Partner (1996)
Associate, The
6.5
Przysługa (1994)
Favor, The
5.6
Richie Milioner (1994)
Ri¢hie Ri¢h

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1982 Orville Wright (gościnnie)
6.8 1981 Paramedyk (gościnnie)
7.2 1978 Flyer (gościnnie)
3.7 1978 Kopista (1978) (gościnnie)
7.7 1977 Marty (gościnnie)
7.5 1977 Oficer Jim Bolton (gościnnie)
10.0 1976 (gościnnie)
7.1 1976 Drugi oficer (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Alan Barton (gościnnie)
2.3 1972 Arnold Kevin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Donald Petrie filmy Donald Petrie najlepsze filmy Donald Petrie zdjęcia Donald Petrie galeria Donald Petrie biografia Donald Petrie nominacje Donald Petrie nagrody i wyróżnienia Donald Petrie filmografia Donald Petrie aktor Donald Petrie reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.