Don Swayze
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gus (gościnnie)
0.0 2010 Gus (gościnnie)
7.8 2010 Gus (gościnnie)
6.9
Błękitny deszcz
Powder Blue
2009 Gus (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Gus (gościnnie)
8.3 2006 Gus (gościnnie)
6.7
Miłość z o.o
Love, Inc.
2005 Gus (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Gus (gościnnie)
8.1 2003 Wytatuowany mężczyzna (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Gus (gościnnie)
7.3 2002 Norm Buford (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Gus (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Dave Bohr (gościnnie)
9.5
Z życia gwiazd
Movie Stars
1999 Gus (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Gus (gościnnie)
8.5 1996 Gus (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Gus (gościnnie)
7.1 1994 Gus (gościnnie)
7.6 1993 Gus (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Gus (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Terry Pruit (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Gus (gościnnie)
6.3 1986 Gus (gościnnie)
5.7 1986 Gus (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Gus (gościnnie)
7.6 1984 Gus (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Gus (gościnnie)
8.2 1981 Gus (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Don Swayze filmy Don Swayze najlepsze filmy Don Swayze zdjęcia Don Swayze galeria Don Swayze biografia Don Swayze nominacje Don Swayze nagrody i wyróżnienia Don Swayze filmografia Don Swayze aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.