Don Stark
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Jay Wiley (gościnnie)
0.0 2010 Jay Wiley (gościnnie)
0.0 2010 Jay Wiley (gościnnie)
0.0 2009 Jay Wiley (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Armin Gagnon (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Jay Wiley (gościnnie)
9.8 2001 Jay Wiley (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sam Hopkins (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Bob Pinciotti
5.8
Strażnik czasu
Timecop
1997 Jay Wiley (gościnnie)
7.4 1997 Jay Wiley (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Jay Wiley (gościnnie)
7.6
Rzeczy, które robisz w Denver będąc martwym
Things to Do in Denver when You're Dead
1995 Jay Wiley (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Jay Wiley (gościnnie)
6.0 1995 Jay Wiley (gościnnie)
10.0 1995 Jay Wiley (gościnnie)
6.7 1994 Jay Wiley (gościnnie)
7.6 1994 Jay Wiley (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Jay Wiley (gościnnie)
7.6 1993 Jay Wiley (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Jay Wiley (gościnnie)
7.2 1992 Jay Wiley (gościnnie)
7.5 1991 Jay Wiley (gościnnie)
0.0 1991 Jay Wiley (gościnnie)
7.3 1991 Jay Wiley (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Jay Wiley (gościnnie)
7.3 1990 Jay Wiley (gościnnie)
7.8 1989 Jay Wiley (gościnnie)
5.7 1989 Jay Wiley (gościnnie)
6.9 1988 Jay Wiley (gościnnie)
0.0 1987 Jay Wiley (gościnnie)
6.6
Peggy Sue wyszła za mąż
Peggy Sue Got Married
1986 Jay Wiley (gościnnie)
9.5 1986 Jay Wiley (gościnnie)
5.7 1986 Jay Wiley (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Jay Wiley (gościnnie)
9.0 1984 Jay Wiley (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Jay Wiley (gościnnie)
7.5
Wybór
Choices
1981 Jay Wiley (gościnnie)
10.0 1976 Jay Wiley (gościnnie)
7.1 1976 Jay Wiley (gościnnie)
7.5 1975 Jay Wiley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Don Stark filmy Don Stark najlepsze filmy Don Stark zdjęcia Don Stark galeria Don Stark biografia Don Stark nominacje Don Stark nagrody i wyróżnienia Don Stark filmografia Don Stark aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.