Don S. Davis
Data urodzenia: 1942-08-04
Miejsce urodzenia: 2008-06-29
Stan cywilny: Aurora, Missouri, USA

Biografia:
Don S. Davis to człowiek o wielu zdolnościach, który był szanowanym aktorem i malarzem. Jego dzieła wystawiano w całej Kanadzie. Był także profesorem sztuk teatralnych i kapitanem w Armii Stanów Zjednoczonych. Wystąpił w wielu filmach kinowych, u boku takich gwiazd jak Nicolas Cage czy Sylvester Stallone. Zmarł w Gibsons (Kanada) na atak serca.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Trotter (gościnnie)
7.0
Nieproszeni goście
Uninvited, The
2009 Trotter (gościnnie)
7.7
Domino
Burn Up
2008 Trotter (gościnnie)
5.6 2007 Trotter (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Trotter (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Trotter (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Trotter (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Trotter (gościnnie)
8.0 2002 Trotter (gościnnie)
7.4 2001 Trotter (gościnnie)
6.4
Medal dla miss
Best in Show
2000 Trotter (gościnnie)
7.3 2000 Trotter (gościnnie)
7.2 1997 Trotter (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Trotter (gościnnie)
6.3
Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show
1997 Trotter (gościnnie)
7.3
Fan
Fan, The
1996 Trotter (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Trotter (gościnnie)
8.7
Jim Profit
Profit
1996 Trotter (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Trotter (gościnnie)
6.8 1996 Trotter (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Trotter (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Trotter (gościnnie)
7.1 1994 Trotter (gościnnie)
7.0
Na krawędzi
Cliffhanger
1993 Trotter (gościnnie)
6.5
Sprzedawca śmierci
Needful Things
1993 Trotter (gościnnie)
6.9 1993 Trotter (gościnnie)
8.2 1993 Trotter (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Kapitan William Scully (gościnnie)
7.4
Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną
Twin Peaks: Fire Walk with Me
1992 Trotter (gościnnie)
6.9
Ich własna liga
League of Their Own, A
1992 Trotter (gościnnie)
4.3
Katastrofa na Alasce
Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
1992 Trotter (gościnnie)
7.9 1992 Trotter (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Trotter (gościnnie)
8.4 1990 Major Briggs
7.5 1990 Trotter (gościnnie)
8.4 1990 Trotter (gościnnie)
8.6 1989 Trotter (gościnnie)
7.8 1987 Trotter (gościnnie)
8.0 1987 Trotter (gościnnie)
5.7 1986 Trotter (gościnnie)
7.5 1985 Trotter (gościnnie)
7.0 1979 Trotter (gościnnie)
10.0 1972 Trotter (gościnnie)
7.7 1968 Trotter (gościnnie)
0.0

0 Trotter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Don S. Davis filmy Don S. Davis najlepsze filmy Don S. Davis zdjęcia Don S. Davis galeria Don S. Davis biografia Don S. Davis nominacje Don S. Davis nagrody i wyróżnienia Don S. Davis filmografia Don S. Davis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.