Don McManus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 Samuel Linden (gościnnie)
5.7
Teoria zabijania
Kill Theory
2009 Samuel Linden (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Gabriel Lamb (gościnnie)
7.5 2007 Samuel Linden (gościnnie)
7.0 2007 Samuel Linden (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Samuel Linden (gościnnie)
8.3 2006 Roger Hicks (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Samuel Linden (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Samuel Linden (gościnnie)
7.2 2005 Samuel Linden (gościnnie)
8.7 2005 Samuel Linden (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Don Harding (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Samuel Linden (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Samuel Linden (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Samuel Linden (gościnnie)
7.9 2004 Samuel Linden (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Samuel Linden (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Samuel Linden (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Samuel Linden (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Samuel Linden (gościnnie)
7.8 2002 Samuel Linden (gościnnie)
7.3 2002 Enrique Rayas (gościnnie)
7.5 2001 Samuel Linden (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Samuel Linden (gościnnie)
8.0 2001 Samuel Linden (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Samuel Linden (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Samuel Linden (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ed Burrows (gościnnie)
9.1 1999 Samuel Linden (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Samuel Linden (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Samuel Linden (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Samuel Linden (gościnnie)
7.8 1998 Samuel Linden (gościnnie)
7.5 1998 Samuel Linden (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Samuel Linden (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Samuel Linden (gościnnie)
6.4 1997 Samuel Linden (gościnnie)
8.1 1997 Samuel Linden (gościnnie)
7.5 1997 Samuel Linden (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Samuel Linden (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Samuel Linden (gościnnie)
7.6 1995 Samuel Linden (gościnnie)
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Samuel Linden (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Samuel Linden (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Samuel Linden (gościnnie)
6.7 1993 Samuel Linden (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Samuel Linden (gościnnie)
7.6 1993 Samuel Linden (gościnnie)
6.8 1993 Samuel Linden (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Samuel Linden (gościnnie)
6.6 1991 Samuel Linden (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Samuel Linden (gościnnie)
7.4 1990 Samuel Linden (gościnnie)
7.2 1988 Samuel Linden (gościnnie)
6.7
Ufozaury
Dinosaucers
1987 Samuel Linden (gościnnie)
5.7 1986 Samuel Linden (gościnnie)
6.4 1985 Samuel Linden (gościnnie)
7.5 1985 Samuel Linden (gościnnie)
6.8
Pani Soffel
Mrs. Soffel
1984 Samuel Linden (gościnnie)
10.0 1974 Samuel Linden (gościnnie)
0.0

0 Samuel Linden (gościnnie)
0.0

0 Samuel Linden (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Don McManus filmy Don McManus najlepsze filmy Don McManus zdjęcia Don McManus galeria Don McManus biografia Don McManus nominacje Don McManus nagrody i wyróżnienia Don McManus filmografia Don McManus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.