Don Franklin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Bart Jameson (gościnnie)
7.5 2010 Bart Jameson (gościnnie)
7.7 2009 Tommy Zane
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Larry Dersh (gościnnie)
7.5 2007 Bart Jameson (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Bart Jameson (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Bart Jameson (gościnnie)
6.2
Agent w spódnicy
She Spies
2002 Bart Jameson (gościnnie)
7.3 2002 Bart Jameson (gościnnie)
8.5 2001 Bart Jameson (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Bart Jameson (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Bart Jameson (gościnnie)
8.1 1996 Bart Jameson (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Bart Jameson (gościnnie)
7.0 1993 Bart Jameson (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Bart Jameson (gościnnie)
0.0 1990 Bart Jameson (gościnnie)
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Bart Jameson (gościnnie)
0.0 1988 Bart Jameson (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Bart Jameson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Don Franklin filmy Don Franklin najlepsze filmy Don Franklin zdjęcia Don Franklin galeria Don Franklin biografia Don Franklin nominacje Don Franklin nagrody i wyróżnienia Don Franklin filmografia Don Franklin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.