Don Ackerman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lekarz z ostrego dyżuru (gościnnie)
7.8 2008 Lekarz z ostrego dyżuru (gościnnie)
7.2 2004 Lekarz z ostrego dyżuru (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Lekarz z ostrego dyżuru (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Lekarz z ostrego dyżuru (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Nocny towarzysz (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
4.0 1992 Lekarz z ostrego dyżuru (gościnnie)
7.5 1990 Lekarz z ostrego dyżuru (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Don Ackerman filmy Don Ackerman najlepsze filmy Don Ackerman zdjęcia Don Ackerman galeria Don Ackerman biografia Don Ackerman nominacje Don Ackerman nagrody i wyróżnienia Don Ackerman filmografia Don Ackerman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.