Dominika Kluźniak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Aśka (gościnnie)
7.2 2012 Brzoskwinka (polski dubbing)
7.3 2012 Merida (polski dubbing)
5.1 2011 Księżniczka Merida (polski dubbing)
6.1 2009 Księżniczka Merida (polski dubbing)
5.2 2009 Księżniczka Merida (polski dubbing)
5.7 2009 Księżniczka Merida (polski dubbing)
6.9
Ja w kapeli
I'm in the Band
2009 Księżniczka Merida (polski dubbing)
5.7
Fanboy i Chum Chum
Fanboy and Chum Chum
2009 Księżniczka Merida (polski dubbing)
7.8 2009 Księżniczka Merida (polski dubbing)
4.8 2009 Księżniczka Merida (polski dubbing)
6.7 2008 Księżniczka Merida (polski dubbing)
4.1
Bunio i Kimba
Boowa and Kwala
2008 Księżniczka Merida (polski dubbing)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 Księżniczka Merida (polski dubbing)
7.5 2007 Księżniczka Merida (polski dubbing)
4.8 2006 Księżniczka Merida (polski dubbing)
7.1
Złota rączka
Handy Manny
2006 Księżniczka Merida (polski dubbing)
6.0
Śniegusie
Ozie Boo!
2006 Księżniczka Merida (polski dubbing)
5.6 2005 Księżniczka Merida (polski dubbing)
5.0 2005 Księżniczka Merida (polski dubbing)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Księżniczka Merida (polski dubbing)
5.6
Nurkuj, Olly!
Dive Olly Dive!
2005 Księżniczka Merida (polski dubbing)
6.4
Czerwony traktorek
Little Red Tractor
2005 Księżniczka Merida (polski dubbing)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Księżniczka Merida (polski dubbing)
6.1 2004 Księżniczka Merida (polski dubbing)
7.0
Świat Todda
Todd World
2004 Księżniczka Merida (polski dubbing)
6.9 2004 Księżniczka Merida (polski dubbing)
8.1 2003 Księżniczka Merida (polski dubbing)
4.8 2003 Księżniczka Merida (polski dubbing)
6.2
Z życia nastoletniego robota
My Life as a Teenage Robot
2003 Księżniczka Merida (polski dubbing)
7.0
Kim Kolwiek
Kim Possible
2002 Księżniczka Merida (polski dubbing)
4.7
Krówka Mu Mu
Connie the Cow
2002 Księżniczka Merida (polski dubbing)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Księżniczka Merida (polski dubbing)
6.4
Clifford – wielki czerwony pies
Clifford the Big Red Dog
2000 Księżniczka Merida (polski dubbing)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Księżniczka Merida (polski dubbing)
7.9 1999 Księżniczka Merida (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dominika Kluźniak filmy Dominika Kluźniak najlepsze filmy Dominika Kluźniak zdjęcia Dominika Kluźniak galeria Dominika Kluźniak biografia Dominika Kluźniak nominacje Dominika Kluźniak nagrody i wyróżnienia Dominika Kluźniak filmografia Dominika Kluźniak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.