Dominik Łoś
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Gwiazdor kina porno (gościnnie)
5.6 2009 Chłopak zbierający na piwo (gościnnie)
6.9 2004 Komisarz Miłosz Kozakiewicz "Kozak" (gościnnie)
5.7
Mistrzowie kaijudo
Duel Masters
2002 (polski dubbing)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Złodziej Cień (polski dubbing)
7.2
SpongeBob Kanciastoporty
SpongeBob SquarePants
1999 Bąblodziób (polski dubbing)
6.5 1989
6.5 1988 Staszek, kolega Piotrka Racewicza

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dominik Łoś filmy Dominik Łoś najlepsze filmy Dominik Łoś zdjęcia Dominik Łoś galeria Dominik Łoś biografia Dominik Łoś nominacje Dominik Łoś nagrody i wyróżnienia Dominik Łoś filmografia Dominik Łoś aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.