Dominic Jephcott
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2008 Bedford Fenwick
6.5 2005 Alistair Taylor
0.0 2004 Donald Bell (gościnnie)
7.7
Prawo Murphy'ego
Murphy's Law
2003 Brighton (gościnnie)
7.6
Largo
Largo Winch
2001 Kreitzer (gościnnie)
9.0
Sędzia John Deed
Judge John Deed
2001 Simon Dymock
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Ojciec Jonathan (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Alistair Taylor (2002)
0.0 1998 Doktor Chivers
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Richard Bayly (gościnnie)
0.0 1989 Roger Radcliffe (gościnnie)
0.0 1988 Detektyw Inspektor Hobson PhD
0.0 1986 Magnus Strove
7.9 1986 Peter Davis (gościnnie)
0.0 1985 Detektyw sierżant Hobson
8.1
Klejnot w koronie
Jewel in the Crown, The
1984 Reggie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dominic Jephcott filmy Dominic Jephcott najlepsze filmy Dominic Jephcott zdjęcia Dominic Jephcott galeria Dominic Jephcott biografia Dominic Jephcott nominacje Dominic Jephcott nagrody i wyróżnienia Dominic Jephcott filmografia Dominic Jephcott aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.