Dominic Comperatore
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Fotograf (gościnnie)
7.0
Zakochani w Rzymie
To Rome With Love
2012 (niewymieniony w czołówce)
0.0 2010 Fotograf (gościnnie)
7.8 2007 Tłumacz (gościnnie)
7.6 2004 Fotograf (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Prawnik Mandy (gościnnie)
7.3 2002 Fotograf (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Fotograf (gościnnie)
7.6 2001 Fotograf (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Fotograf (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dominic Comperatore filmy Dominic Comperatore najlepsze filmy Dominic Comperatore zdjęcia Dominic Comperatore galeria Dominic Comperatore biografia Dominic Comperatore nominacje Dominic Comperatore nagrody i wyróżnienia Dominic Comperatore filmografia Dominic Comperatore aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.