Dominic Carter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Janos Slynt
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Janos Slynt (gościnnie)
9.0
Zabójcza piękność
Drop Dead Gorgeous
2006 Janos Slynt
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Janos Slynt
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Janos Slynt
7.6 1984 Janos Slynt

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dominic Carter filmy Dominic Carter najlepsze filmy Dominic Carter zdjęcia Dominic Carter galeria Dominic Carter biografia Dominic Carter nominacje Dominic Carter nagrody i wyróżnienia Dominic Carter filmografia Dominic Carter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.