Dmitri Kharatyan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004
7.5
Moskiewska saga
Moskovskaya saga
2004 Shevchuk
7.0 1996 La Môle
6.8 1992 Aljoscha Korsak
8.5 1987 Aleksei Korzak

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dmitri Kharatyan filmy Dmitri Kharatyan najlepsze filmy Dmitri Kharatyan zdjęcia Dmitri Kharatyan galeria Dmitri Kharatyan biografia Dmitri Kharatyan nominacje Dmitri Kharatyan nagrody i wyróżnienia Dmitri Kharatyan filmografia Dmitri Kharatyan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.