DJ Qualls
Data urodzenia: 1978-06-12
Miejsce urodzenia: Nashville, Tennessee, USA

Biografia:
Donald Joseph Qualls był jednym z pięciorga rodzeństwa. Wychowywał się w małym miasteczku Nashville w stanie Tennessee w USA. Studiował na University of London potem wrócił do rodzinnego miasta gdzie zaczął grać w miejscowym teatrze. W tym samym czasie został odkryty odkryty przez fotografów Steve'a Kleina i Davida LaChappelle dzięki którym Qualls zaczął pracę modela dla Prady oraz brał udział w licznych kampaniach reklamowych. Obecnie Donald Joseph Qualls wspiera finansowo badania nad rakiem, jako że sam w dzieciństwie walczył z tą chorobą .
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Garth (gościnnie)
0.0 2011 Garth (gościnnie)
3.0 2010 Garth (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Garth (gościnnie)
5.4
Wszystko o Stevenie
All About Steve
2009 Garth (gościnnie)
8.8 2008 Getz (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Toby Loobenfeld (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Garth (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Garth (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Garth (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Garth (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Johnny (gościnnie)
7.5 2002 Rufus (gościnnie)
7.6 2001 Josh (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Garth (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Henry Briney (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

DJ Qualls filmy DJ Qualls najlepsze filmy DJ Qualls zdjęcia DJ Qualls galeria DJ Qualls biografia DJ Qualls nominacje DJ Qualls nagrody i wyróżnienia DJ Qualls filmografia DJ Qualls aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.