Dirk Schoedon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Rainer
0.0 2002 Armin(gościnnie)
8.0 1998 Doktor Holger Suschke (gościnnie)
7.0 1997 Oliver Siegemann (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Kramer (gościnnie)
2.0 1994 Obrońca sądowy Bohler (gościnnie)
7.0 1978 Dieter Mack (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dirk Schoedon filmy Dirk Schoedon najlepsze filmy Dirk Schoedon zdjęcia Dirk Schoedon galeria Dirk Schoedon biografia Dirk Schoedon nominacje Dirk Schoedon nagrody i wyróżnienia Dirk Schoedon filmografia Dirk Schoedon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.