Dirk Mierau
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Friedemann Barlach (gościnnie)
0.0 2003 Policjant Röhricht(gościnnie)
0.0 1999 Dr Gottfried Schnabel
0.0 1999 Alexander Paul (2002)
7.0 1997 Fred Hauser (gościnnie)
9.0 1997 Dr Bernd Beck
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Rene
0.0 1994 Kurt Knoll
6.0 1993 Edgar

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dirk Mierau filmy Dirk Mierau najlepsze filmy Dirk Mierau zdjęcia Dirk Mierau galeria Dirk Mierau biografia Dirk Mierau nominacje Dirk Mierau nagrody i wyróżnienia Dirk Mierau filmografia Dirk Mierau aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.