Dirk Martens
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Rick Arturo
7.6 2002 Strażnik
0.0 2001 Theo Kling (gościnnie)
5.2 2001 Jens Aidenbach (gościnnie)
8.7
Klinika Berlin Centrum
Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft
2000 Dr Marcel Plenzdorff (1999-2002)
4.0 1999 Nadkomisarz olicji kryminalnej Falk von Schermbeck
3.0 1998 Eddie Mondsee
3.0 1997 Tom Reinhardt
7.0 1997 Boris (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Alexander Vollberth (gościnnie)
10.0 1994 Langer (gościnnie)
6.5 1992 Ralph Osten (gościnnie)
10.0 1986 Lars (1991) (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dirk Martens filmy Dirk Martens najlepsze filmy Dirk Martens zdjęcia Dirk Martens galeria Dirk Martens biografia Dirk Martens nominacje Dirk Martens nagrody i wyróżnienia Dirk Martens filmografia Dirk Martens aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.