Dirc Simpson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Dr Burmeister (gościnnie)
0.0 2001 Christian Böhm (gościnnie)
3.0 1997 (gościnnie)
7.0 1997 Jörn Nordberg (gościnnie)
0.0 1996 Jörg (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Otto Golsen (gościnnie)
6.5 1992 Erich Segelkes (gościnnie)
10.0 1991 Page
5.0 1981 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dirc Simpson filmy Dirc Simpson najlepsze filmy Dirc Simpson zdjęcia Dirc Simpson galeria Dirc Simpson biografia Dirc Simpson nominacje Dirc Simpson nagrody i wyróżnienia Dirc Simpson filmografia Dirc Simpson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.