Diora Baird
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Wanda (gościnnie)
8.2 2011 Meg (gościnnie)
8.3 2011 Meg (gościnnie)
0.0 2010 Wanda (gościnnie)
7.8 2010 Wanda (gościnnie)
4.5 2010 Wanda (gościnnie)
4.1 2009 Wanda (gościnnie)
7.2
Przypadek zgodny z planem
Accidentally on Purpose
2009 Wanda (gościnnie)
8.2 2006 Wanda (gościnnie)
8.7 2006 Wanda (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Wanda (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Wanda (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Diora Baird filmy Diora Baird najlepsze filmy Diora Baird zdjęcia Diora Baird galeria Diora Baird biografia Diora Baird nominacje Diora Baird nagrody i wyróżnienia Diora Baird filmografia Diora Baird aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.