Dionne Quan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2005 Yasmine (głos)
6.5
Szczenięce lata Clifforda
Clifford's Puppy Days
2003 Jenny (głos) (gościnnie)
9.0 2003 Kimi Finster (głos)
7.0
Przygody Timmy'ego
Fairly OddParents, The
2001 Trixie Tang (głos)
7.3 2001 Ishi (głos) (gościnnie)
6.2
Dzika rodzina Thornberrych
Wild Thornberrys, The
1998 Shi Shou (głos) (gościnnie)
9.5 1998 Królowa Rapsheeba (głos)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Trixie Tang (głos) (gościnnie)
6.8
Krowa i Kurczak
Cow and Chicken
1997 Różne głosy (głos)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Kimi Wantabe-Finster (2001-2004) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dionne Quan filmy Dionne Quan najlepsze filmy Dionne Quan zdjęcia Dionne Quan galeria Dionne Quan biografia Dionne Quan nominacje Dionne Quan nagrody i wyróżnienia Dionne Quan filmografia Dionne Quan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.