Dion Anderson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2003 Szeryf Frass (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Szeryf Frass (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Szeryf Frass (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Szeryf Frass (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Szeryf Frass (gościnnie)
7.0 1999 Szeryf Frass (gościnnie)
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Szeryf Frass (gościnnie)
6.0
Brawo, bis!
Encore! Encore!
1998 Szeryf Frass (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Szeryf Frass (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Szeryf Frass (gościnnie)
5.8 1996 Szeryf Frass (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Szeryf Frass (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Szeryf Frass (gościnnie)
8.0 1995 Szeryf Frass (gościnnie)
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Szeryf Frass (gościnnie)
7.0
Błękit nieba
Blue Sky
1994 Szeryf Frass (gościnnie)
7.8 1994 Szeryf Frass (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Szeryf Frass (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Szeryf Frass (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Szeryf Frass (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Szeryf Frass (gościnnie)
7.9
Za wcześnie umierać
Dying Young
1991 Szeryf Frass (gościnnie)
7.5 1991 Szeryf Frass (gościnnie)
6.8 1991 Szeryf Frass (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Szeryf Frass (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Szeryf Frass (gościnnie)
10.0 1989 Szeryf Frass (gościnnie)
7.2 1988 Szeryf Frass (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Fryer Tuck (gościnnie)
7.8 1987 Szeryf Frass (gościnnie)
6.3 1986 Szeryf Frass (gościnnie)
5.7 1986 Szeryf Frass (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Szeryf Frass (gościnnie)
7.3 1984 Szeryf Frass (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Szeryf Frass (gościnnie)
7.7 1968 Szeryf Frass (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dion Anderson filmy Dion Anderson najlepsze filmy Dion Anderson zdjęcia Dion Anderson galeria Dion Anderson biografia Dion Anderson nominacje Dion Anderson nagrody i wyróżnienia Dion Anderson filmografia Dion Anderson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.