Dino Nolting
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998 (gościnnie)
7.0 1997 Maik Berger (gościnnie)
0.0 1995 Rolf Frost (gościnnie)
10.0 1994 Krauthaar (gościnnie)
6.5 1992 Hans (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dino Nolting filmy Dino Nolting najlepsze filmy Dino Nolting zdjęcia Dino Nolting galeria Dino Nolting biografia Dino Nolting nominacje Dino Nolting nagrody i wyróżnienia Dino Nolting filmografia Dino Nolting aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.