Dilshad Vadsaria
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Jody (gościnnie)
8.8 2008 Jody (gościnnie)
8.0 2007 Jody (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Padme Dalaj (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Jody (gościnnie)
7.3 2002 Jody (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dilshad Vadsaria filmy Dilshad Vadsaria najlepsze filmy Dilshad Vadsaria zdjęcia Dilshad Vadsaria galeria Dilshad Vadsaria biografia Dilshad Vadsaria nominacje Dilshad Vadsaria nagrody i wyróżnienia Dilshad Vadsaria filmografia Dilshad Vadsaria aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.